Stiri

Primaria Comunei Costisa angajeaza sofer

Primaria Comunei Costisa anunta organizarea unui concurs in vederea ocuparii postului vacant de Sofer (transport persoane si alte mijloace auto). Detalii si conditii regasiti in documentul atasat.

Share This:

Citeste.

DGASPC Neamț caută asistenți maternali profesioniști

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamț recrutează persoane interesate să devină asistenți maternali profesioniști, veniturile lunare ale celor care vor fi atestați și angajați ajungând și la peste 2.000 de lei, în funcție de vechime și numărul de copii. ”Situația copiilor abandonați este în permanentă dinamică astfel că avem nevoie mereu de asistenți maternali. De asemenea, de anul viitor legislația specifică va fi modificată iar pentru toți copiii sub 7 ani pentru care se instituie o măsură de protecție trebuie găsită o alternativă la rezidență iar una dintre ele este asistentul maternal. Este evident că în această situație vom avea nevoie de foarte mulți asistenți maternali profesioniști, motiv pentru care îi invităm pe nemțenii care îndeplinesc condițiile să se alăture echipei noastre„ a declarat Cristina Păvăluță, director general al DGASPC Neamț.

Condiții, drepturi și facilități, regăsiți în documentul atașat.

Share This:

Citeste.

Ziua Comunei Costisa-Material foto

Primaria Comunei si Consiliul Local va invita la Ziua Comunei Costisa, duminica 19 august 2018, orele 14.00 

Share This:

Citeste.

Ziua Comunei Costisa 2017-Material video si foto

Share This:

Citeste.

Ziua Comunei Costișa 2017

Afis 2017Primăria și Consiliul Local al Comunei Costișa vă invită in data de 20 august 2017 sa participați la Ziua Comunei.

Ne vor încanta urmatorii artisti: Ion Paladi, Lorena, Kronoss, Lora & Band, Valentina Tipa, Oana Crețu, Dănuț Onoiu si Cornelia Ștefan.

 

Va așteptam cu drag,

Ciocănel Aurel

Primarul Comunei Costișa

Afis 2017-1

Share This:

Citeste.

 

Share This:

Comments are closed.